Parkeren Woudestein

Betaald Parkeren

Voor bezoekers geldt voor het hele Woudestein-terrein betaald parkeren. Vanaf september 2011 bedraagt het parkeertarief op de campus € 0,50 per 20 minuten. De eerste 20 minuten kunt u gratis in- en uitrijden. Het maximale dagtarief is € 10,00. Onderaan deze pagina vindt u de opbouw van de parkeertarieven per tijd dat u geparkeerd staat. Meer informatie over parkeren op Campus Woudestein vindt u hier.

Parkeerkaarten Hovo-cursisten

Hovo-deelnemers kunnen via Hovo Rotterdam parkeerkaarten bestellen voor € 4,50 per stuk. Deze kaarten zijn een hele dag geldig. Zo hoeft u zich niet te haasten.Voor iedere bestelling brengt Hovo €5,- administratiekosten in rekenening.
Deze kaarten kunt u bestellen bij het Hovo bureau, aan de balie bij M6-19. Bij de eerste bijeenkomst van uw cursus vult u daar het aanvraagformulier in en krijgt u direct uw parkeerkaarten mee. U kunt de kaart die u heeft gekregen bij het inrijden, weggooien. De kaarten die u van ons koopt, zijn reeds betaalde uitrijkaarten. U ontvangt achteraf een factuur van Hovo Rotterdam.  

GPK & Parkeerkaart minder validen

U kunt met uw GPK kaart gewoon overal op de campus parkeren op de daarvoor bestemde plekken. U betaalt het reguliere tarief of haalt bij het Hovo Bureau parkeerkaarten tegen gereduceerd tarief. In verband met verbouwingen op de campus is het mogelijk dat de parkeergelegenheid (tijdelijk) beperkt is. Zie voor de meest actuele informatie de website van de Erasmus Universiteit.

Betaalautomaten

Er staan drie parkeer-betaalautomaten: voor het M-gebouw, achter het L-gebouw en bij de UB-luchtbrug. U kunt betalen met chipknip, creditcard, of contant.