HR informatie

De EUR heeft HR-beleid ontwikkeld om het beste uit haar medewerkers te halen. De waarde van de EUR voor studenten en samenleving wordt tenslotte bepaald door de kwaliteit van onze medewerkers. De gezondheid van onze medewerkers is natuurlijk van groot belang. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden voor loopbaan en ontwikkeling. Ook stimuleren we de maatschappelijke betrokkenheid van onze medewerkers en streven we naar een divers personeelsbestand.

U treft op deze pagina tevens meer informatie aan over onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Zodat u weet waar u op kunt rekenen als u bij ons komt werken. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden zijn er verschillende vergoedingen en voorzieningen waarvan u gebruik kunt maken. Naast deze arbeidsvoorwaardelijke zaken zijn er tal van faciliteiten op de campus die er ook voor u zijn. Denk aan bijvoorbeeld de universiteitsbibliotheek en de kinderopvang.

LinkedIn

View the EUR on LinkedIn

See who in your network works at EUR

Werken bij de EUR

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden en cultuur

Bekijk de brochure
Ik begeleidde studenten in hun onderzoek bij Feyenoord. Zo monitorde ik of alles goed ging met hun stage en het project.
Jenny Venhuizen
Werkte tijdelijk bij het FEYEUR-project via Workspot
Over mobiliteit op onze werkvloer over Van het International Office naar de Kuip