Conscious Business Nederland

Gemotiveerde mensen, een geïnspireerde sfeer, meerstemmigheid en diversiteit in alle bedrijfsonderdelen, waardevol contact met leveranciers, sollicitanten en concurrenten, betrokken aandeelhouders én een sterker merk. Dat zijn nog maar een paar veranderingen die Conscious Business teweeg kan brengen. Conscious Business Nederland is een samenwerkingsverband tussen consultants en gerenommeerde wetenschappelijke instituten zoals de Erasmus Universiteit Rotterdam en Hogeschool Leiden. Conscious Business ziet het bedrijfsleven als dé kracht voor positieve verandering

Business as unusual

Conscious Business is ondernemen op een andere manier: bewuster, socialer, inclusiever, duurzamer én financieel gezonder. Conscious Business werkt vanuit een holistisch bedrijfseconomisch model gebaseerd op vier verbonden pijlers:

  • Een hoger doel

  • Bewust leiderschap
  • Stakeholder inclusie
  • Bewuste bedrijfscultuur

In het model worden alle aspecten van het bedrijfsleven betrokken, ook de samenleving en leefomgeving. In het Conscious Business model zijn bedrijven succesvol doordat zij ál hun stakeholders serieus nemen.

De transitie van nu naar straks

Bedrijven maken de economie van de 21e eeuw. Conscious Business Nederland wil bedrijven ondersteunen op de weg naar een Conscious Business met als doel de mensheid naar een hoger welzijns- en welvaartniveau te tillen.

Conscious Business Nederland werkt samen met bedrijven die bewust én betekenisvol willen ondernemen. Omdat ze zich realiseren dat dat op langere termijn tot meer succes leidt dan koersen op financieel gewin alleen.

Conscious Business is een andere vorm van zakendoen, we zien een belangrijke rol voor middelgrote bedrijven, waaronder familiebedrijven. We nodigen bedrijven met ongeveer 300 mensen uit om samen met ons dit proces te doorlopen.

We willen samenwerken met ondernemers die zich er, net als wij, van bewust zijn dat de wereld veranderd en openstaan voor een transitie om het bedrijf toekomstbestendig te maken.

We hebben geen standaardoplossingen en we weten van tevoren niet precies hoe de uitkomst eruit gaat zien. Per bedrijf zoeken we naar passende antwoorden en oplossingen aan de hand van de vier pijlers uit het Conscious Business model. Spannend? Zeker. Gelukkig beschikt Conscious Business Nederland over mensen, kennis, ervaring, opleidingen en een groot netwerk om bedrijven te helpen invulling en richting te geven aan hun eigen transitie. Samen brengen we een beweging op gang.

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen