Stagiair(e) gezocht!

VACATURE STAGIAIR(E) VOOR ONDERZOEKSPROJECT IMPACT CENTRE ERASMUS

Waarom dit project?
Hoe komen goede doelen erachter of wat zij doen ook echt werkt? Jij kunt meewerken aan een onderzoeksproject over de manier waarop Nederlandse goede doelen organisaties bezig zijn met impact. 

Wat wij in dit project doen?
Impact Centre Erasmus zoekt een master student (nederlandstalig), of een net afgestudeerde student die ervaring op wil doen met actieonderzoek. Dit onderzoek kan ook gebruikt worden als de basis voor een scriptie. In dit project werken we samen met het PWC Sustainability Team en het Centraal Bureau voor Fondsenwerving, CBF. De opdracht behelst het coderen, schonen en analyseren van de surveydata van een sample van ongeveer 400 organisaties. Het is een herhaling van een onderzoek dat ook in 2017 is uitgevoerd. 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand die vanaf augustus (uiterlijk september) tot december kan starten en hier minimaal 3 dagen per week aan kan werken. Dit kan vanuit huis, en voor overleg ontmoeten wij elkaar in Rotterdam of een andere plek en worden reiskosten vergoed. Je kunt rekenen op een gepaste stagevergoeding.

De 3 dagen per week zijn flexibel in te delen, bijvoorbeeld de ene week 5 en de volgende week 1 dag. Je krijgt ook de kans mee te kijken in de ‘keuken’ van het Impact Centre Erasmus.

Meer informatie over Impact Centre Erasmus vindt je op: www.ImpactCentreErasmus.nl.

Heb je interesse, stuur een mailtje met een korte motivatie en CV naar: relou@ese.eur.nl