Door docenten veel gestelde vragen over Blackboard

Current facets (Pre-Master)

De vragen zijn ingedeeld in de volgende categorieën:

WAARSCHUWING!!!

Uw eigen course bekijken vanuit student view.
Sommige docenten willen kunnen zien hoe studenten hun course bekijken en enrollen zich via de enroll knop in hun eigen cursus. DIT WORDT TEN ZEERSTE AFGERADEN!!! Wanneer u zichzelf als student enrolled in uw eigen cursus vervalt uw rol als instructor en daarmee uw rechten om uw cursusomgeving aan te passen. Het is zeer lastig om deze rechten weer terug te krijgen: iemand met docentrechten moet u als student geheel uit de cursus verwijderen en vervolgens moet u weer worden toegevoegd als docent van de cursus. Het heeft tevens weinig zin om uw cursus vanuit student view te bekijken: het enige dat studenten niet zien (en waar ze dus ook niet bij kunnen) is de button Control Panel.

Heeft u het antwoord op uw vraag hier niet gevonden, kijk dan op de pagina problemen bij wie u met uw vraag terecht kunt.