Waar kunt u terecht wanneer u problemen ervaart met / vragen heeft over het werken met Blackboard?

Problemen met het inloggen

Wanneer u problemen heeft met het inloggen op Blackboard (problemen met uw ERNA account) kunt u contact opnemen met de facultaire helpdesk.

Inhoudelijke problemen

Wanneer u problemen hebt met of vragen hebt over de werking van Blackboard (bijvoorbeeld het uploaden van documenten, enrollen van studenten, enz.) kunt u eens kijken bij de veelgestelde vragen op deze site. Staat uw probleem/vraag er niet bij dan kunt u contact opnemen met de facultaire Blackboard coördinator.

Technische problemen

Wanneer u technische problemen heeft (bijvoorbeeld functionaliteiten die niet werken, foutmeldingen binnen Blackboard, enz.) dan kunt u contact opnemen met de facultaire Blackboard coördinator.

Didactische problemen

Wanneer u didactische vragen hebt over het onderwijzen met behulp van Blackboard (u wilt bijvoorbeeld online een toets afnemen, de mate van interactie met uw studenten verhogen, enz) dan kunt u eens kijken op www.digitaledidactiek.nl. Op deze site vindt u praktische tips en instrumenten over het gebruik van ICT in het onderwijs. U kunt ook contact opnemen met het OECR: telefoon: 010-4088726; e-mail: info@oecr.nl (en vraag naar een medewerker van de expertisegroep ICT&O).