Waar kun je terecht wanneer je problemen ervaart met / vragen hebt over het werken met Blackboard?

Problemen met het inloggen

Wanneer je problemen hebt met het inloggen op Blackboard (problemen met je ERNA account) kun je contact opnemen met de facultaire helpdesk.

Inhoudelijke problemen

Wanneer je problemen hebt met of vragen hebt over de werking van Blackboard (bijvoorbeeld de file exchange, enrollen in een cursus, enz.) kun je eens kijken bij de door studenten veelgestelde vragen op deze site. Staat je probleem/vraag er niet bij dan kun je contact opnemen met de facultaire Blackboardcoördinator.

Technische problemen

Wanneer je technische problemen hebt (bijvoorbeeld functionaliteiten die niet werken, foutmeldingen binnen Blackboard, enz.) dan kun je contact opnemen met de facultaire Blackboardcoördinator.

Didactische problemen

Wanneer je didactische vragen hebt over het onderwijzen met behulp van Blackboard dan kun je eens kijken op www.digitaledidactiek.nl. Hierop vind je praktische tips en instrumenten (voor docenten) over het gebruik van ICT in het onderwijs. Je kunt ook contact opnemen met het OECR: telefoon: 010-4088726; e-mail: info@oecr.nl (en vraag naar een medewerker van de expertisegroep ICT&O).