Over Blackboard

Blackboardondersteuning voor docenten - http://web.eur.nl/icto/docenten/
Op deze pagina, speciaal bedoeld voor docenten en docenten van de EUR in het bijzonder, zijn docentenhandleidingen, een lijst met veel gestelde vragen en een overzicht te vinden van bij wie u terecht kunt op de EUR wanneer er problemen met of vragen zijn over Blackboard.

Blackboardondersteuning voor studenten - http://web.eur.nl/icto/docenten/
Op deze pagina, speciaal bedoeld voor studenten en studenten van de EUR in het bijzonder, zijn studenthandleidingen, een lijst met veel gestelde vragen en een overzicht te vinden van bij wie u terecht kunt op de EUR wanneer er problemen met of vragen zijn over Blackboard.

Blackboard gebruikersgroep - http://e-learning.surf.nl/blackboard
De Blackboard gebruikersgroep speelt landelijk een centrale rol op het terrein van informatieuitwisseling tussen Blackboardgebruikers. Op de site vindt u nieuws over de Blackboard gebruikersgroep, aankondigingen, vragen en discussies over Blackboard en didactiek, onderwijs, techniek en implementatie.

Blackboard User Group Discussion Forums - http://bbug.ca/forum/index.jsp
Op deze site is een Engelstalig discussieplatform beschikbaar met de volgende forums: Building blocks, Blackboard algemeen, Tips & Tricks, Feature Wish list, Comments and suggestions.

Blackboard.com - http://www.blackboard.com
De officiële site van Blackboard. Op deze site vindt u alles over het bedrijf Blackboard.