IFFR x Erasmus 2019
We zijn official partner tijdens het festival!

IFFR x Erasmus 2019

We zijn terug voor onze zevende samenwerking samen met International Film Festival Rotterdam! Films, talkshows en een filmquiz. Bekijk snel het volledige programma!

Vanaf 23 januari tot en met 3 februari staat Rotterdam weer in het teken van International Film Festival Rotterdam. De Erasmus Universiteit Rotterdam is voor het zevende jaar Official Partner van het IFFR en brengt in samenwerking met Studium Generale kennis van de universiteit naar het festival en het festival naar de studenten. Er staan films, de Erasmus Film Quiz, een speciale IFFR editie van talkshow Studio Erasmus en het Erasmus Tiger College op het programma.

 • EUR@IFFR Film Quiz

  Een mix van hoog en laag, art house en Hollywood. Erasmus Universiteit en International Film Festival Rotterdam bundelen hun krachten in de enige echte EUR@IFFR Film Quiz.

 • Studio Erasmus | IFFR editie

  Onze maandelijkse talkshow dit keer in samenwerking met het IFFR. Filmspecial over: Netflix, priming, filmvrouwen en algoritmes. 

 • Erasmus Tiger College

  Film Tel Aviv on Fire en lezing door Isabel Awad.

 • EUR@IFFR Film Night: Vox Lux

  Tijdens het grootste filmfestival in Nederland organiseren we een speciale voorpremiere voor studenten en medewerkers van de film VOX/LUX met Nathalie Portman en Jude Law.

IFFR 2019