Database van de maand: Agence Europe

Brexit Cartoon

Ben je op zoek naar informatie over onderwerpen zoals de Brexit, de Europese verkiezingen of andere informatie over de Europese integratie op economisch en/of politiek vlak?

Al meer dan 65 jaar is Agence Europe een belangrijke bron van informatie over de Europese Unie, economisch beleid en politieke integratie. Dit dagelijkse nieuwsbulletin is een verborgen parel met de laatste stand van zaken rond Europese wetgeving en initiatieven, standpunten van Europese instituties en activiteiten per sector. Met Agence Europe is het mogelijk om volledig op de hoogte te blijven van de belangrijkste Europese ontwikkelingen rond een bepaald thema en aankondigingen van projecten en subsidies.

Meer informatie

Meer weten? Neem contact op met drs. Rob Grim, (Faculty Liaison Economics, Business & Data Librarian) Meer informatie over de vakgebieden Management & Business.