De UB gaat langer en vaker open!

De Universiteitsbibliotheek (UB) verruimt vanaf maandag 31 augustus haar openingstijden: van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Om in de UB te studeren, moet je van tevoren je studieplek reserveren. Van maandag tot en met vrijdag zijn er twee tijdvakken beschikbaar; van 9.00 tot 15.00 uur (dagshift) en van 16.00 tot 22.00 uur (avondshift). Op zaterdag reserveer je van 9.00 tot 17.00 uur.

Meld je aan via het reserveersysteem studieplekken op de UB-website.

Om het studeren voor iedereen zo veilig mogelijk te maken, hebben we in de gehele UB eenrichtingsverkeer gemaakt: zo minimaliseren we het verkeer in het gebouw. Volg dus de gekleurde lijnen en volg aanwijzingen van het personeel op.

We verwelkomen jullie graag in de bibliotheek, maar houd rekening met elkaar en:

• Kom alleen;
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand;
  • Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt.

Wanneer je de UB binnenkomt vragen we naar je gezondheidssituatie, je reservering en je studentenkaart. Let op, geen reservering = geen toegang tot de UB.

Reserveer je studieplek

1. Reserveer je studieplek met je ERNA-account (je kunt een plek reserveren vanaf 00:00 uur de nacht ervoor)
  2. Je ontvangt een bevestiging van je reservering per mail
  3. De in- en uitgang van de bibliotheek bevinden zich aan de Institutenlaan (straatniveau)