My Account in sEURch vernieuwd

Op 20 juni is My Account in sEURch vernieuwd. In My Account vind je de lijst van boeken die je op dit moment geleend hebt, de optie om de uitleentermijn te verlengen en jouw opgeslagen zoekopdrachten, lijsten en items. Als je de oude URL gebruikt, word je automatisch doorgestuurd naar de nieuwe pagina: https://eur.account.worldcat.org/account

My Account heeft vijf tabbladen:

 • Geleend
  Hier vind je de lijst van de boeken die je op dit moment geleend hebt, zowel boeken van de EUR-bibliotheken als boeken die geleend zijn via het Interbibliothecair Leenverkeer (IBL). Hier kun je de uitleentermijn van de boeken verlengen. Het is nu mogelijk om meerdere boeken te selecteren en ze in één keer te verlengen.
 • Aangevraagd
  Deze lijst bevat de boeken die je hebt aangevraagd, maar nog niet geleend, boeken die je hebt gereserveerd en jouw IBL-aanvragen, inclusief de IBL-aanvragen uit het afgelopen jaar. In deze tab kun je reserveringen en aanvragen die nog niet voor je klaar staan annuleren.
 • Kosten
  Dit is een overzicht van de openstaande kosten op het account.
 • Opgeslagen zoekacties
  Hier vind je de zoekopdrachten in sEURch die je hebt opgeslagen, met een optie om de zoekopdracht opnieuw uit te voeren. Om in sEURch een zoekopdracht op te slaan, moet je ingelogd zijn. De optie Save Search staat dan aan de linkerkant van het scherm, boven de zoekfilters.
  Je opgeslagen lijsten en opgeslagen items (exemplaren) hebben geen eigen tab: je vindt ze in het drop-down menu achter Profiel in de rechterbovenhoek, onder je naam.
 • Profiel
  Hier kun je het e-mailadres zien dat de bibliotheek gebruikt om notificaties te versturen, zoals het bericht dat een boek voor je klaar staat in de Self Service Library. Deze instellingen zijn alleen van toepassing op IBL-aanvragen.
Meer informatie

Heb je vragen of ondersteuning nodig? Mail ons via library@eur.nl of bel 010-408 1198.