Nieuw: Oxford University Press Politics Trove

Oxford University Press

Na een succesvolle trial heeft de UB Oxford University Press Politics Trove gekocht.

Politics Trove is een databank voor studenten en onderzoekers die geïnteresseerd zijn in politieke en internationale betrekkingen. De collectie bevat onderwerpen als Human Rights & Politics, International Relations, en Security Studies.

De databank geeft via een online platform toegang tot boeken van Oxford University Press. Dit platform bevat handige opties, zoals het doorzoeken van de volledige tekst van de boeken en het eenvoudig sorteren en filteren van en het navigeren door resultaten. Hierdoor kunnen gebruikers de inhoud grondig doorzoeken.

Navigeren is eenvoudig, doordat hyperlinks en kruisverwijzingen in de tekst geïntegreerd zijn. Door een account aan te maken is het ook mogelijk om inhoud te personaliseren, waaronder het annoteren van teksten en het downloaden van diagrammen en figuren.

Blader hier door de collectie of vind losse titels via sEURch