UB Printservice

www.vecteezy.com

Vanwege de Coronamaatregelen zijn er nog steeds veel gebouwen op de Campus gesloten. Het is dan ook nog steeds lastig om even snel iets uit te printen voor je studie of voor je tentamen. Super vervelend! De Universiteitsbibliotheek (UB) kan je helpen!

Vanaf 19 april is het mogelijk om jouw printverzoek naar de UB te sturen om het vervolgens te komen afhalen. Hoe werkt het?

1. Je mailt het bestand van jouw printwerk naar library@eur.nl.
    • In je printopdracht geef je aan hoe je het geprint wilt hebben. Denk hierbij aan kleur of zwart-wit en enkel of dubbelzijdig. (Prijs per pagina: z/w – € 0,05 enkelz./ € 0,09 dubbelz.; kleur – € 0,15 enkelz./ € 0,27 dubbelz.)
    • De volgende bestandsformaten zijn toegestaan: .doc(x), .gif, .jp(e)g, .pdf, .png, .pps, .ppt(x), .rtf, .txt, .xls(x). Let op: we printen alleen op A4.
  2. Na ontvangst van het bestand berekenen wij de kosten van het printwerk en sturen wij je een betaallink.
  3. Zodra de betaling binnen is gaan wij de documenten printen.
  4. Je krijgt een bericht via de mail als je documenten klaarliggen.
  5. We verlenen deze service 3 x per week: maandag, woensdag en vrijdag
  6. De documenten kun je afhalen bij de incheckbalie bij de ingang op de Institutenlaan (straatniveau). Let op: haal je printwerk binnen 2 dagen op anders wordt het vernietigd.

Opdrachten die we op maandag, woensdag en vrijdag vóór 10.00 uur hebben ontvangen én zijn betaald kun je dezelfde dag na 14.00 uur ophalen. Opdrachten die na 10.00 uur binnenkomen kunnen de volgende dag na 14.00 uur worden opgehaald.

Voor de meest actuele informatie, lees Bibliotheekdiensten tijdens Corona
Heb je vragen of ondersteuning nodig? Mail ons of bel 010-4081198