Psychologie

Master of Science (MSc) avondprogramma in Psychologie

Voor professionals die naast hun werk een academisch werk- en denkniveau willen verwerven binnen het vakgebied psychologie, bieden we de masterspecialisatie Psychologie van Leren en Presteren in de avond aan.

Tijdens de master gaat u, samen met onze experts, de uitdaging aan om complexe psychologische vraagstukken te analyseren, te onderzoeken en op te lossen. Verdiep uw kennis ten aanzien van actuele vraagstukken op het gebied van leren en presteren. Deze master legt de nadruk op toegepaste psychologie waardoor u na uw afstuderen als professional een streepje voor heeft door uw goede theoretische basis en uitstekende onderzoeks- en praktijkvaardigheden. 

Waarom een Master in Psychologie in Rotterdam?

  • Actief onderwijs door middel van probleemgestuurd onderwijs, waarbij je in kleine groepen werkt aan het oplossen van psychologische vraagstukken.
  • Alleen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam kunt u de masterspecialisatie Psychologie van Leren en Presteren volgen. 

Kies uw specialisatie

Deze master biedt de specialisatie Psychologie van Leren en Presteren in de avond. 

Voor professionals  die naast hun werk willen doorstuderen, maar vanwege hun vooropleiding niet direct toelaatbaar zijn tot de master, bestaat er ook de mogelijkheid om via afstandsonderwijs de pre-master Psychologie te volgen. 

Per academisch jaar 2017/2018

Voltijd

Deeltijd

Psychologie van Leren en Presteren Voltijd Deeltijd