Governance and Management in the Public Sector

Opleiding

Hoe kunnen complexe, sociale uitdagingen in de publieke sector gemanaged worden en op welke manier kunnen netwerken die hierbij betrokken zijn bestuurd worden?

Waarom deze opleiding?

Dit programma is een combinatie van theorie en praktijk: naast hoorcolleges werk je in Governance Labs aan het vinden van oplossingen voor overheidsvraagstukken. Je bent onderdeel van een internationale groep van studenten. Nieuwe manieren om bestuurskunde, beleid en management te benaderen zorgen ervoor dat je in staat bent om uitdagingen effectief op te lossen waarbij overheden op regionaal, nationaal en internationaal niveau, bedrijven, ngo's en burgers samen moeten werken.

Carrièremogelijkheden

Na het programma kun je aan de slag als beleidsmaker, consultant of (project) manager. Dankzij je vaardigheden kun je goed deelnemen aan het beleidsproces en dit faciliteren.

De taal van dit programma is Engels.

Shutterstock

Samenvatting

Officiële CROHO naam
Public Administration
Programme name
Governance and Management in the Public Sector
Voertaal
Engels
Type
Master
Tijdsduur
1 jaar
Locatie
Campus Woudestein, Rotterdam
Collegegeld (2021-2022)*
  • €2.168 (Wettelijk tarief: Nederlandse / EER-studenten)
  • €12.300 (Instellingstarief: Nederlandse / EER-studenten)
  • €15.500 (Instellingstarief: niet-EER-studenten)
  • * Let op: Iedereen die in het collegejaar 2021-2022 studeert, krijgt een korting van €1.084 op het hierboven genoemde reguliere tarief. Dit geldt zowel voor het wettelijk tarief als het instellingstarief (ook voor internationale studenten). Bekijk de informatiepagina www.eur.nl/collegegeld.
Lees meer

Vergelijk @count opleiding

  • @title

    • Tijdsduur: @duration
Vergelijk opleidingen