Testimonials

Master Arbeidsrecht

De master Arbeidsrecht heeft mij een intensief jaar bezorgd, maar het is het helemaal waard geweest. Het jaar is voorbijgevlogen en had eigenlijk best wel wat langer mogen duren. Naarmate het jaar vorderde, begon het steeds meer te kriebelen om de opgedane kennis en vaardigheden in praktijk te brengen. Het vak van advocaat is namelijk een geweldig mooi vak! En laat arbeidsrecht nu een geweldig mooi rechtsgebied zijn! Gedurende een groot deel van het jaar heb ik beide van dichtbij kunnen meemaken, onder meer middels een werkstudentschap bij Ten Holter Noordam. Tijdens de verplichte stage heb ik een aardig kijkje kunnen nemen in de keuken van de 28ste verdieping van de Maastoren, de thuishaven van de Rotterdamse arbeidsrechtsectie van AKD. Inmiddels ben ik weer terug bij Ten Holter Noordam, ditmaal als advocaat-stagiair. Naast dat ik afgelopen jaar on(der)wijs heb genoten op hoog niveau, was ook de vorm dik in orde. De warme contacten die de opleiding heeft met haar associates, vergemakkelijken de zoektocht naar een baan enorm. Als jij volop het arbeidsrecht wilt induiken en bereid bent een jaar lang intensief te studeren, dan is de Rotterdamse arbeidsrechtmaster een absolute aanrader!

Koos Janssens, thans: Advocaat bij Hogan Lovells


De master Arbeidsrecht heeft mij geïnspireerd om meer en meer te (blijven) ontdekken van het arbeidsrecht en heeft mij uitgedaagd het beste uit mijzelf te halen. Deze master was daarom voor mij een zeer waardevolle afsluiting van mijn studietijd. De master Arbeidsrecht onderscheidt zich in veel opzichten van andere opleidingen. De kleinschalige colleges bieden veel ruimte om actief deel te nemen aan de lessen. De kantoorbezoeken,gastdocenten en stage zorgen voor een praktijkgerichte insteek. Bovendien resulteert de kennis van de kundige docenten in een gedegen opleiding. Kortom, deze master is een aanrader voor iedereen die de uitdaging aandurft een maximaal resultaat te bereiken en niet bang is gehecht te raken aan het arbeidsrecht!

Margriet Middelkoop, thans: Advocaat Arbeidsrecht bij De Brauw Blackstone Westbroek


Niet voor niets heeft de master Arbeidsrecht meermaals de prijs voor beste thematische master van Nederland ontvangen. Het bevlogen team dat de master arbeidsrecht verzorgt, doet veel meer dan het overdragen van arbeidsrechtelijke kennis. Ze zijn bijzonder bedreven in het bijbrengen van praktijkgerichte vaardigheden, het stimuleren van een kritische blik en het (verder) aanwakkeren van je passie voor het arbeidsrecht. Bovendien is alles uitstekend georganiseerd. De kantoorbezoeken, gastcolleges en de stage zorgen voor een vloeiende overgang tussen je studie en de arbeidsrechtelijke praktijk. De master is weliswaar intensief, maar dankzij het activerende onderwijs vliegt het jaar voorbij. Het kleinschalige onderwijs leidt tot een hechte en gezellige groep studenten die elkaar als vanzelf motiveren en uitdagen. Deze master is een echte aanrader voor wie in één jaar tijd volledig wil worden klaargestoomd om op een hoog niveau in te stappen in de arbeidsrechtelijke praktijk!

Leon ’t Mannetje, thans: Advocaat Arbeidsrecht bij BarentsKrans