Toelating

Avondprogramma master Bestuurskunde

Voor toelating tot het avondprogramma Master in Bestuurskunde dient u minimaal twee jaar werkzaam te zijn in een beleids- of managementfunctie in het publieke domein en eerder een hbo- of wo-opleiding te hebben afgerond. Daarnaast dienen wo-afgestudeerden en hbo-afgestudeerden met belangstelling voor het avondprogramma, verplicht deel te nemen aan een toelatingstoets. Het behalen van de toets is een voorwaarde voor toelating.

Toelatingstoets
Via de toelatingstoets wordt bepaald of de capaciteiten en vaardigheden van de hbo/wo-afgestudeerde minimaal voldoen om kans te maken om de pre-master- en masteropleiding met succes af te ronden.

Bij de toelatingstoets worden taalvaardigheid en analytische competenties getest. Voor het onderdeel taalvaardigheid, uit de onderdelen (a) Basis Nederlands, (b) Stijl, (c) Grammatica en (d) Spelling.

Datum 
De toelatingstoets vindt zowel op donderdag 15 juni 2017 als op dinsdag 8 augustus 2017 plaats . Let op! Je hoeft je alleen aan te melden voor het avondprogramma, je wordt dan automatisch aangemeld voor de toelatingstoets. 

Deelname
Na aanmelding voor de pre-master ontvang je informatie over deelname aan deze toelatingstoets.