Aanmelden

Master Bestuurskunde

Voldoe je aan de toelatingseisen en wil je je aanmelden voor een van de Nederlandstalige Masterprogramma's in Bestuurskunde? 

Meld je dan eerst aan via Studielink. Kies in Studielink voor de Master in Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na je aanmelding in Studielink informeert de Erasmus Universiteit je over de verdere procedure in het EUR aanmeldportaal. In het EUR Aanmeldportaal kun je aangeven welke specialisatie binnen de master je wilt volgen.

Rond je aanmelding in Studielink en je inschrijving via het EUR Aanmeldportaal af vóór 1 juli 2017. Heb je een visum of verblijfsvergunning nodig? Rond je aanmelding dan af voor 15 mei. 

Als je je diploma van je vooropleiding nog niet hebt behaald voor 1 juli, dan kun je je toch aanmelden voor de master Bestuurskunde. Vraag in dat geval een afstudeerverklaring aan bij jouw onderwijsinstituut, want die heb je nodig bij de aanmelding in Studielink.

Let op: Om te voorkomen dat berichten over je aanmelding in je map met ongewenste email (spam) terechtkomen, raden we je aan de Erasmus Universiteit Rotterdam aan je adresboek of lijst met vertrouwde afzenders toe te voegen.