Carrièremogelijkheden

Master Financieel Recht

Afgestudeerde studenten van de Master Financieel recht zijn breed opgeleide academici met grondige kennis van financieel recht. De opleiding biedt een uitstekende interdisciplinaire basis om in de financieel-juridische wereld te werken en de carrière met een kennisvoorsprong te starten. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende functies bij toezichthouders, financiële instellingen, (semi-)overheidsinstanties, in de advocatuur en in het bedrijfsleven, zowel in Nederland als in het buitenland. 

Danielle Keijzer

'Een van de mooiste aspecten van de opleiding is het multidisciplinaire karakter. Er wordt inzicht gegeven in het juridische perspectief op economische en bedrijfskundige aspecten, waardoor je kennis en vaardigheden enorm worden verbreed. Daarnaast is een sterke punt van de opleiding de betrokken groep van studenten en professoren, die naast hun academische carrière ook in het bedrijfsleven actief zijn. Kennis en kunde zijn daardoor actueel, interessant en direct toepasbaar in de praktijk.'


Jesse Van Zuilekom

'De master Financieel recht is een multidisciplinaire opleiding die juristen de juiste instrumenten biedt om te kunnen werken in de financiële sector. De opleiding is ook zeer geschikt voor studenten met een economische achtergrond die juridische kennis willen opdoen'. 

Lees meer testimonials.