Hoe meld ik me aan voor de (Pre-)Master Maatschappijgeschiedenis?

Per 1 oktober kun je je aanmelden voor de Master Maatschappijgeschiedenis. Je begint in Studielink (het nationale registratiesysteem). Vervolgens maak je je aanmelding af in het Aanmeld Portaal van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Zodra jij jouw aanmelding hebt ingediend en jouw dossier compleet is, zal de toelatingscommissie van de master je toelatingsverzoek beoordelen. Het verwerken van je aanmelding duurt ongeveer acht weken. Je wordt over de uitslag geïnformeerd via e-mail.

Zodra je toegelaten bent, kun je je aanmelding afronden. Op de pagina's hieronder vind je informatie over de verschillende stappen in het toelatings- en aanmeldingsproces voor de master Maatschappijgeschiedenis. Let op de deadlines (zie pagina 3)!

Aanmelden voor een pre-master?

De aanmeldingsprocedure voor de pre-master is hetzelfde als die voor de master. Volg bovenstaande stappen op en vergeet je niet op tijd aan te melden! 

Als je na het lezen van deze pagina's nog steeds vragen hebt, vind je misschien het antwoord in onze FAQs . Je kunt ook contact opnemen met het Admissions Office.