Psychologie van Leren en Presteren

Inschrijven voor Master Psychologie van Leren en Presteren

Voldoe je aan de toelatingseisen en wil je je aanmelden voor deze masterspecialisatie? Vanaf 1 oktober 2020 kun je je voor de opleiding aanmelden. 

Status van de aanmelder

Deadline voor het indienen van een volledige aanmelding

Aanmelders met een niet-EER (Europese Economische Ruimte) nationaliteit

20 mei 2021

Aanmelders met een EER nationaliteit

1 juni 2021


We je adviseren je echter om je zo vroeg mogelijk aan te melden. 

 

Stap-voor-stap aanmeldingsprocedure

Hoe meld ik mij aan?

Stap 1:
Meld je in Studielink aan voor de master “Psychologie”. Let er op dat je de juiste opleiding kiest (gegeven in de juiste taal).

Stap 2:
Vervolg je aanmelding in het EUR Aanmeld Portaal. Hier kun je je aanmelding voltooien door de verplichte vragen te beantwoorden, de benodigde documenten te uploaden en je track/specialisatie te kiezen.

 • Je ontvangt na je aanmelding in Studielink een e-mail met je inlognaam en wachtwoord (ook wel bekend als ERNA gegevens) voor EUR Aanmeld Portaal en een e-mail met als onderwerp: “Vervolg van je Studielink-aanmelding” met een link naar EUR Aanmeld Portaal.

Let er op dat je tijdens je aanmeldingsprocedure meerdere automatische e-mails kunt ontvangen. Deze kunnen gemarkeerd worden als spam dus zorg ervoor dat je regelmatig je spam/junk map checkt in je mail.

 

Vereiste documenten

De volgende documenten (in pdf) worden van je gevraagd tijdens de aanmeldingsprocedure. 

 • Een scan (foto) van de persoonlijke gegevens van je paspoort/ ID kaart en (mits toepasselijk) verblijfsvergunning (beide kanten). De documenten moeten geldig zijn. Dit is niet vereist als je een Nederlands paspoort hebt of als je een student bent/ bent geweest aan een Nederlandse universiteit.

 • Als je nog geen diploma hebt behaald, voeg dan een officiële kopie van je meest recente cijferlijst toe. In het geval dat je officiële cijferlijst geen inschrijfgegevens bevat (de naam van je opleiding, aantal studiepunten behaald/nog te behalen), vereisen wij een verklaring van je universiteit met de informatie die mist inclusief een verwachte afstudeerdatum (meestal is dit een verklaring van de administratie afdeling van je opleiding).

  Huidige studenten van Erasmus School of Social and Behavioural Sciences aan de Erasmus Universiteit Rotterdam mogen hun studentenkopie van het studievoortgangsoverzicht uploaden.

 • Op je cijferlijst moeten alle cijfers vanaf het begin van het programma staan en wenselijk ook van nog te behalen vakken.

  Huidige studenten van Erasmus School of Social and Behavioural Sciences aan de Erasmus Universiteit Rotterdam mogen hun studentenkopie van het studievoortgangsoverzicht uploaden.

 • Upload alsjeblieft een uitgebreide beschrijving van de behaalde statistiek vakken, voeg bijvoorbeeld toe: de hoeveelheid ECTS, doel van het vak, inhoud van het vak, type examen, bibliografie van het lesmateriaal, etc. Bijvoorbeeld: https://eur.osiris-student.nl/#/nav/n4/onderwijscatalogus/extern/cursus?cursuscode=FSWPE-M040&collegejaar=huidig

  LET OP: dit is niet nodig indien je een bacheloropleiding hebt gevolgd of volgt aan de faculteit ESSB van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 • Upload alsjeblieft een uitgebreide beschrijving van de behaalde specialisatie vakken, voeg bijvoorbeeld toe: de hoeveelheid ECTS, doel van het vak, inhoud van het vak, type examen, bibliografie van het lesmateriaal, etc. Bijvoorbeeld: https://eur.osiris-student.nl/#/nav/n4/onderwijscatalogus/extern/cursus?cursuscode=FSWP4030A&collegejaar=huidig

  LET OP: dit is niet nodig indien je een bacheloropleiding hebt gevolgd of volgt aan de faculteit ESSB van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 • Behalve de bovengenoemde documenten die vereist zijn voor je aanmeldingsprocedure mag je ook aanvullende documenten uploaden waarvan jij denkt dat die je profiel versterken (bijvoorbeeld bewijs van taalkennis, aanbevelingsbrieven, cv, motivatiebrief etc.). Let er op dat je er hier niet te veel van upload om er voor te zorgen dat deze de vereiste documenten niet overschaduwen.

Collegegeld en kosten

Lees meer over de te betalen vergoeding voor het volgen van een master. Let op! Indien je al een masteropleiding hebt afgerond, betaal je het hogere instellingstarief. 

De kosten voor verplichte literatuur, readers etc. bedragen ongeveer € 500,-.

Wat gebeurt er na je aanmelding?

Lees het hieronder stap voor stap.

 • Binnen ongeveer 1 tot 2 weken, nadat je het aanmeldingsformulier hebt ingediend (mits er tussendoor geen vakanties zijn), zullen we je laten weten of je aanmelding compleet is. We zullen contact met je opnemen indien wij aanvullende informatie nodig hebben. Zodra de status van je aanmelding wijzigt krijg je hiervan bericht. Je kunt je aanmelding ook altijd inzien via EUR Aanmeld Portaal.

 • We zullen geen contact met je opnemen tot je aanmelding is beoordeeld om te bepalen of je toelaatbaar bent voor de opleiding. De Toelatingscommissie bekijkt zorgvuldig elk document voor toelating. Er wordt contact met je opgenomen zodra de beslissing van de beoordeling bekend is. Je kunt je aanmelding ook altijd inzien via EUR Aanmeld Portaal. Wees er van op de hoogte dat het twee maanden kan duren beginnende vanaf het moment dat je aanmelding als compleet is beschouwd.

 • Omdat er meerdere factoren betrokken zijn bij de beslissingsprocedure van de Toelatingscommissie, zal de commissie niet uitvoerig in gaan op hun motivatie met betrekking tot hun beslissing. We vragen je vriendelijk dit te respecteren. Alvast bedankt hiervoor!

 • Als er besloten wordt om je toe te laten, zal je gevraagd worden om originele of gewaarmerkte kopieën van je documenten per post op te sturen. Houd er alsjeblieft rekening mee dat het een tijd kan duren om zulke documenten te verkrijgen en, mits toepasselijk, diens vertaling. Dit kan een tijd duren. Lees meer over het opsturen van originele kopieën van je documenten op de pagina’s voor toegelaten studenten en controleer het in je toelatings-email, of het voor jou vereist is.

 • Nadat je aanmelding is beoordeeld en we besloten hebben je toe te laten tot de opleiding, dan start het proces van het voltooien van je toelating en inschrijving. Naast het sturen van originele kopieën van je documenten zijn er meerdere andere dingen om rekening mee te houden tijdens dit proces. Voor meer informatie over het voltooien van je toelating en inschrijving, ga naar de pagina’s voor toegelaten studenten.