Aanbod overige externe studenten

De aanmeldperiode voor externe studenten loopt van 1 mei tot en met 31 mei. Gedurende deze periode wordt er op deze pagina een webformulier beschikbaar gemaakt. Het is niet mogelijk je buiten deze periode aan te melden voor een minor.

Let bij je vooraanmelding op het volgende:

  • Controleer in toelatingsmatrix voor externe studenten of je voorkeur open staat voor externe studenten (er zijn helaas geen uitzonderingen mogelijk).
  • Dien maximaal één minorvoorkeur in aan de EUR.
  • Upload bij je vooraanmelding een scan van de toestemmingsverklaring van je eigen Examencommissie.
  • Upload bij je vooraanmelding een scan van je ID/paspoort (minimaal geldig t/m 1 september 2017).

Voldoet je vooraanmelding niet aan bovenstaande eisen, dan wordt deze NIET in behandeling genomen. 

Let op: een vooraanmelding geeft geen plaatsingsgarantie. Medio juli ontvang je per email bericht of je geplaatst bent in de minor van je keuze. Hierover kan niet gecorrespondeerd worden. Je kunt als externe student maximaal 1 minor volgen en afronden aan de EUR. Om een minor te kunnen volgen dien je een actieve bachelorinschrijving te hebben aan een andere Nederlandse onderwijsinstelling. Dit moet je bij een eventuele plaatsing aantonen met een Bewijs Betaald Collegegeld (BBC) van je thuisinstelling.

Tot slot: het aantal plaatsen voor externe studenten is beperkt. We raden je aan een alternatief achter de hand te hebben.