Aanbod voor Leidse en Delftse studenten

Minorsamenwerking TU Delft, Leiden en Erasmus Universiteit

Ben je een Leidse of Delftse student en wil je graag een minor volgen aan de EUR? Bekijk dan het verbredende minoraanbod van de Erasmus Universiteit.

Alle EUR-minoren - m.u.v. Technische Geneeskunde - zijn 15 ECTS. Het is roostertechnisch niet mogelijk twee minoren tegelijkertijd te volgen. Indien je meer ECTS nodig hebt, zijn er de volgende mogelijkheden:

• Je volgt een tweede EUR-minor in het eerstvolgende collegejaar.
  • Je volgt keuzevakken aan je eigen instelling, de EUR of een andere onderwijsinstelling.

Let op: EUR-keuzevakken vallen niet onder de minorsamenwerking. Je moet je apart aanmelden voor keuzevakken. De procedures en regels verschillen per faculteit. Meer informatie vind je op de Universitaire Keuzevakkengids.

Aanmeldprocedure EUR-minor

Je kunt je van 1 mei t/m 31 mei aanmelden voor een verbredende EUR-minor via het LDE-aanmeldformulier (alleen beschikbaar in mei). Let daarbij op het volgende:

• Je kunt maximaal één voorkeur voor een verbredende minor indienen.
  • Je vooraanmelding voor een EUR-minor geldt als je 1e voorkeursaanmelding.
  • Je kunt ook voorkeuren bij je eigen onderwijsinstelling indienen.
  • Je ontvangt eind juni bericht op je studentmail of je geplaatst bent op je voorkeursminor.
  • Je voorkeuren bij je thuisinstelling komen te vervallen als je geplaatst wordt op een EUR-minor (m.u.v. selectieminoren).
  • Je kunt slechts geplaatst worden op één minor aan de EUR, TU Delft, óf Leiden.

Pilot Erasmus MC - LUMC

Ben je een LUMC-student? In 2017-2018 is het mogelijk een verdiepende minor aan het Erasmus MC te volgen. Hiervoor is een beperkt aantal plaatsen gereserveerd. De aanmelding voor deze minoren verloopt via het LUMC. De verdiepende minoren van het Erasmus MC staan niet open voor andere externe studenten.