Updates omtrent corona

Informatie voor studenten en medewerkers

Het coronavirus is niet weg. Er zullen nog steeds mensen ziek van worden. Erasmus Universiteit Rotterdam blijft de basisregels en adviezen van Rijksoverheid volgen, zo is de kans op besmettingen kleiner. Blijf deze pagina goed in de gaten houden voor de laatste updates.

Laatste update

• Het is niet meer nodig om een zelftest te doen als je geen klachten hebt. Daarmee vervalt het advies om twee keer in de week te testen als je naar de universiteit gaat en geen klachten hebt. Nog steeds geldt: blijf thuis als je klachten hebt en doe een zelftest.
  • Studenten kunnen vanaf heden een gratis sneltest ophalen bij de servicedesk op de begane grond in Sanders Building.
  • Iedereen wordt gevraagd om de basisregels (hygiënemaatregelen) en quarantainerichtlijnen te blijven volgen. Basisadviezen tegen corona: handen wassen, hoest en nies in je elleboog, blijf thuis bij klachten en doe een test, zorg voor voldoende frisse lucht en haal een vaccin, booster- of herhaalprik.

Vergelijk @count opleiding

• @title