Erasmus TV

Wat betekent het coronavirus voor medewerkers en studenten van Erasmus Universiteit Rotterdam? Blijf op de hoogte via Erasmus TV.

Aflevering 41 (9 juli) - Wat vinden studenten van de overgang naar online onderwijs?

Hoe voelen studenten zich echt over de noodzakelijke overgang naar online onderwijs? Dat vroeg Erasmus Magazine in een online enquête. Studenten Denisa, Ilse en Ellen doen mee, net als de voorzitter van de Universiteitsraad.

Erasmus TV 41

Erasmus TV 41 - How are students feeling about the transition to online education?

Aflevering 40 (7 juli) - Het nieuwe outreach programma ‘Connecting our Future’

Erasmus Universiteit Rotterdam heeft haar nieuwe outreach programma ‘Connecting our Future’ aangekondigd onder de slogan ‘Bringing Rotterdam to the campus’, maar wat betekent dat? Hoe pakken universitaire outreach programma's systemische barrières en uitsluiting binnen onze academische en bredere gemeenschappen aan? Chief Diversity Officer, prof. Semiha Denktaş, legt het uit.

Erasmus tv semiha denktas

Erasmus TV 40 - The new outreach program ‘Connecting our Future’

Aflevering 39 (2 juli) - Internationale studenten en het nieuwe studiejaar

Internationale studentenorganisaties werken hard aan de voorbereiding op het komende studiejaar en de komst van nieuwe internationale studenten. Ondertussen keerden veel huidige internationale studenten terug naar huis tijdens de coronacrisis, hoe bereiden ze zich ook voor op het nieuwe jaar. Rose Korver van het International Office en Cara Sainsbury van Erasmus Student Network leggen het verder uit op Erasmus TV.

Rose Korver Erasmus TV

Erasmus TV 39 - International students and the new academic year

Alle afleveringen van Erasmus TV vind je op ons YouTube-kanaal.