Niet alleen, maar samen innoveren

Woensdag, 24 mei 2017

Bedrijven moeten nadenken over strategieën om met andere bedrijven samen te werken, als onderdeel van hun groeistrategie. Samen innoveren wordt namelijk steeds belangrijker. Daartoe roept prof.dr. Vareska van de Vrande, hoogleraar Collaborative Innovation and Business Venturing, op in haar inaugurele rede op 2 juni 2017. 

Eerste lichting studenten bijzondere master ‘Toga aan de Maas’ ontvangt bul

Woensdag, 24 mei 2017

Een bijzondere buluitreiking op maandag 29 mei: een select groepje van negentien studenten van Erasmus School of Law is namelijk met behulp van Toga aan de Maas, een nieuw studieprogramma van ESL, extra goed voorbereid op de praktijk.  

 

Lantaarnpaal of gluurpaal: smart city, minder simpel dan je denkt

Dinsdag, 23 mei 2017

Wie bekijkt de beelden van die beveiligingscamera? Waarom staat daar een zendmast? Burgers en bestuurders moeten zich echt met smart city-ontwikkelingen gaan bemoeien, want voor je het weet heb je een glurende paal voor je slaapkamerraam staan. Dat stelt prof.dr. Liesbet van Zoonen in de jaarlijkse Rotterdam Lezing ‘Burgers en bestuurders in de slimme stad’ op maandag 29 mei 2017 in Arminius.

Roman Koot nieuwe bibliothecaris Rotterdamsch Leeskabinet

Dinsdag, 23 mei 2017

Drs. Roman Koot is per 15 juni benoemd tot nieuwe bibliothecaris van het Rotterdamsch Leeskabinet. Hij volgt drs. Pierre Pesch op, die met de verhuizing van het Leeskabinet naar het gerenoveerde bibliotheekgebouw afscheid neemt.

Omgaan met Big Data: nieuwe masterspecialisatie Data Science & Marketing Analytics

Dinsdag, 23 mei 2017

Big Data wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Met ingang van het academisch jaar 2018-2019 biedt Erasmus School of Economics daarom de masterspecialisatie Data Science & Marketing Analytics aan.

RSS feed

RSS

Persvoorlichting

Jacco Neleman
Sandra van Beek
Marjolein Kooistra
T (010) 408 1216
E press@remove-this.eur.nl

Facultaire voorlichting