Flexkantoor maakt werknemers niet automatisch productiever

Woensdag, 26 juli 2017

Bedrijven die hun kantoor zo inrichten dat voor elke taak een passende, flexibele werkplek beschikbaar is, kunnen er niet vanuit gaan dat hun werknemers daardoor beter gaan presteren, geestelijk gezonder worden, of meer bevlogen worden in hun werk. Dat ontdekte promovenda Christina Wessels van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). 

Onderzoek banden met bedrijfsleven

Vrijdag, 21 juli 2017

Het College van Bestuur heeft een onafhankelijke onderzoekscommissie ingesteld die feitenonderzoek gaat doen naar de overeenkomsten tussen Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) en het bedrijfsleven.

Erasmus+-subsidie voor Graduate School

Woensdag, 19 juli 2017

Aan de Erasmus Graduate School of Social Sciences and the Humanities (EGSH) is een EU Erasmus+-subsidie ter waarde van 400.000 euro toegekend. Met deze subsidie kan de Graduate School in Europees verband gaan werken aan de verbetering van het begeleiden van promovendi.

Twee wetenschapstalenten naar buitenlandse topinstituten met Rubicon

Donderdag, 13 juli 2017

Stanford en Carnegie Mellon University: dat worden de bestemmingen van twee onlangs gepromoveerde wetenschappers van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dr. Reinier Meester (Erasmus MC) en psycholoog dr. Stephanie Wassenburg gaan met een Rubiconfinanciering van NWO onderzoek doen aan deze buitenlandse onderzoeksinstellingen .

Terugblik op ‘dynamisch’ 2016

Dinsdag, 11 juli 2017

Een ‘dynamisch jaar’, zo typeert collegevoorzitter Kristel Baele 2016 in het recent gepubliceerde jaarverslag van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ze verwijst daarbij naar diverse stappen die vorig jaar zijn gezet, zoals de nieuwe Erasmus Initiatives.

RSS feed

RSS

Persvoorlichting

Jacco Neleman
Sandra van Beek
Marjolein Kooistra
T (010) 408 1216
E press@remove-this.eur.nl

Facultaire voorlichting