Zeven masters krijgen kwaliteitszegel van Keuzegids

Dinsdag, 28 februari 2017

Zeven masteropleidingen van de Erasmus Universiteit Rotterdam krijgen in de vandaag verschenen Keuzegids Masters 2017 een ‘kwaliteitszegel’. Studenten van deze opleidingen geven aan zeer tevreden te zijn over hun studie.

Lancering Life Sciences & Health Hub in Rotterdam

Vrijdag, 24 februari 2017

Op donderdag 23 februari is de Life Sciences & Health Hub in Rotterdam officieel geopend. De Hub maakt het voor LS&H-ondernemers, wetenschappers en zorgorganisaties mogelijk om elkaar beter te vinden, samen verder te groeien, te innoveren én samen met patiënten en cliënten zorginnovaties te testen.  

Zorgwoordvoerders politieke partijen in debat bij Health Zorgdebat

Donderdag, 23 februari 2017

Wat gaat het nieuwe kabinet doen om de betaalbaarheid en de toekomst van de gezondheidszorg onder controle te krijgen? Wie moeten de lasten gaan dragen: de jongeren of juist de ouderen? Wat moet er met het eigen risico gebeuren? Voor dat en meer aandacht tijdens het Health Zorgdebat, met de zorgwoordvoerders van de politieke partijen.

Link tussen populisme en etniciteit in sportmedia

Donderdag, 23 februari 2017

Maandagavond 6 maart spreekt media-onderzoeker Jacco van Sterkenburg  tijdens het Grote Gala van de Media in Amsterdam. Centraal deze zevende editie van het gala staat het populisme. Van Sterkenburg gaat in zijn presentatie in op de link tussen het populisme en etniciteit in de sportmedia. Daarna leidt hij de panelsessie over dit onderwerp, met onder meer journaliste Diana Matroos en de ombudsvrouw van De Volkskrant.

Seksuele straatintimidatie in Rotterdam onderzocht

Dinsdag, 21 februari 2017

Seksuele intimidatie zoals naroepen, sissen, in het nauw drijven of achtervolgen komt regelmatig voor onder 1200 ondervraagde Rotterdamse vrouwen tussen de 18-45 jaar. Dit blijkt uit grootschalig onderzoek door criminologen dr. Tamar Fischer en Natascha Sprado in opdracht van de gemeente Rotterdam en de Kenniswerkplaats Leefbare Wijken.

 

RSS feed

RSS

Persvoorlichting

Jacco Neleman
Sandra van Beek
Marjolein Kooistra
T (010) 408 1216
E press@remove-this.eur.nl

Facultaire voorlichting