22 - 26 mei Library on the Move

22 - 26 mei Library on the Move

Library on the move: 22 – 26 mei
Om er voor te zorgen dat we 29 mei de deuren kunnen openen van het B-gebouw moet er nog heel wat verhuisd worden. De grote verhuizing vindt plaats in de week van 22 - 26 mei, dat houdt in dat alle bibliotheekservices gesloten zijn. Dus zorg dat je voor die tijd je boeken op hebt gehaald of terug hebt gebracht.

Vanaf 29 mei kun je weer studeren in de Universiteitsbibliotheek
Het is nog even op de tanden bijten maar het eind is in zicht. Ben je op zoek naar een plek waar je in alle rust kan studeren? Dan ben je meer dan welkom op 29 mei vanaf 8.00 uur. Je kan dan weer terecht op een van de 900 studieplekken in het B-gebouw om je op de laatste studieloodjes van dit collegejaar te storten.

Polak of B?
Voor studieplekken kun je straks zowel in B als in Polak terecht. Er zit echter wel verschil in het soort plek. Wil je je goed concentreren en moet je blokken voor een tentamen dan is de UB de beste optie om te kiezen, aangezien we voor stille studieplekken zorgen. Moet je aan de slag in groepsverband of een presentatie voorbereiden dan is Polak de betere plek want die is optimaal ingericht voor groepswerk. Daarnaast blijft het studielandschap FSW en het EDSC in Polak.