Aangepaste dienstverlening Rotterdamsch Leeskabinet per 16 maart

De Erasmus Universiteit is vanwege het coronavirus voor onbepaalde tijd gedeeltelijk gesloten voor onderwijs. In verband hiermee bieden de universiteitsbibliotheek en het Rotterdamsch Leeskabinet beperkte dienstverlening aan gebruikers. Deze situatie duurt in ieder geval tot en met 31 maart.

Leden van het Rotterdamsch Leeskabinet adviseren wij niet naar de campus te komen. Stel uw gezondheid voorop en volg het advies van overheid en RIVM om sociale afstand te houden.

Wij kunnen momenteel geen boekaanvragen verwerken. Eventueel is het mogelijk om boeken af te halen die al voor u klaarstaan, en deze via de Self Service Library te lenen. Boeken zijn hier ook te retourneren. Kiest u ervoor om niet naar de campus te komen, dan volgen uiteraard geen consequenties wanneer de uitleentermijn van uw boeken verstrijkt. Automatische herinneringen kunt u negeren.

Wij zijn bereikbaar voor vragen via leeskabinet@eur.nl.