Aangepaste openingstijden vanwege de coronamaatregelen

Aankomende weken blijft de universiteitsbibliotheek toegankelijk voor de leden van het Rotterdamsch Leeskabinet. De overheid heeft gedurende de huidige lockdown een uitzondering gemaakt voor bibliotheken.

De bibliotheek is op werkdagen en in het weekend geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Kijk voor de exacte tijden per dag onder openingstijden. Hier vindt u ook de openingstijden van de informatiebalie.

Zoals u gewend bent is de bibliotheek alleen gesloten op 25 december (eerste kerstdag) en 1 januari (nieuwjaarsdag).

Met deze uitzonderingsmaatregel herkennen we het besef dat bibliotheken als de onze een essentiële rol vervullen in de samenleving. We zijn dan ook blij dat we onze dienstverlening kunnen blijven openstellen voor studenten en medewerkers van de universiteit evenals voor de leden van het Rotterdamsch Leeskabinet.

We wijzen op de algemene coronabasisregels die momenteel gelden: draag een mondkapje, doe geregeld een zelftest en houd 1,5 meter afstand. Blijf thuis wanneer u klachten heeft.

Vragen? Mail leeskabinet@eur.nl.

Vergelijk @count opleiding