Current facets (Pre-Master)

Aanmelding bachelorwerkcolleges

Dit bericht is bestemd voor bachelor-3, bachelor-3&4 BSc2 en pre-master AAC studenten. De inschrijfperiode voor de bachelorwerkcolleges is geopend. De inschrijfperiode sluit op 15 januari 2017.

Aanmelding Bachelorwerkcolleges/-seminars

Je kunt je voor een bachelorwerkcollege inschrijven via het digitale inschrijfformulier. Op dit formulier geef je de werkcolleges van je eerste en waar mogelijk tweede en derde voorkeur aan. Als er in jouw major maar één werkcollege voorkomt, kies je enkel die op het formulier.

Toelatingseisen

Via de link onderaan dit bericht kun je de toelatingseisen van de bachelorwerkcolleges vinden. Studenten die net niet voldoen aan de toelatingseisen kunnen een beargumenteerd verzoek tot dispensatie bij hun inschrijfformulier uploaden. Geef in het dispensatieverzoek bondig aan waarom je niet aan de eisen voldoet en waarom je toch zou moeten worden toegelaten tot het werkcollege. Let op: het indienen van een dispensatieverzoek betekent niet dat je zonder meer toegelaten zult worden tot het werkcollege; dit is ter beoordeling aan de Examencommissie.

Beoordeling van de verzoeken en plaatsing

De Examencommissie beoordeelt alle toelatingsverzoeken, inclusief eventuele dispensatieverzoeken. De namen van diegenen die toegelaten worden, worden doorgegeven aan de capaciteitsgroep die het gekozen werkcollege verzorgt. De capaciteitsgroepen zorgen voor de uiteindelijke plaatsing in een werkcollege en groep en berichten de studenten vervolgens over hun plaatsing. De Examencommissie stuurt de studenten die niet worden toegelaten tot het werkcollege hiervan bericht. Houd er rekening mee dat de Examencommissie, omwille van het vergroten van de afhandelingssnelheid, gebruik maakt van standaardberichten.

Direct aanmelden

Klik hier om direct naar de aanmeldwebsite te gaan: www.eur.nl/ese/informatie_voor/studenten/bachelorstudenten/majors/aanmelding_en_toelating/

Vragen?

Lees alle informatie over de bachelorwerkcolleges op de website zorgvuldig door. Mocht je hierna nog vragen hebben, dan kun je terecht bij de Informatiebalie: www.eur.nl/ese/informatiebalie.