Alumni platform EUR Connect in een nieuw jasje!

EUR Connect

Maandag 13 mei wordt het vernieuwde EUR Connect platform gelanceerd!

EUR Connect is het exclusieve netwerk voor alumni, medewerkers en studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hier kun je netwerken, (ge)mentor(d) worden en op de hoogte blijven van EUR nieuws, evenementen en vacatures.

Het nieuwe platform heeft onder andere een fris uiterlijk, een verbeterde mentoring functie, een gepersonaliseerde newsfeed. Je maakt eenvoudig contact dankzij de integratie van Skype, Facebook Messenger, Google Calendar en Outlook.

Benieuwd wat het platform nog meer voor jou kan betekenen?

Meld je snel aan & stay connected!

Interview met de fotograaf Marie Cécile Thijs

Wat maakt deze serie voor jou bijzonder?
Ik vind het erg leuk een portretserie voor de Rotterdamse Universiteit te maken omdat ik zelf in Rotterdam werk en woon. Los daarvan vind ik het een interessant onderwerp, de beroepen, en datgene verbeelden dat mensen dagelijks doen met bevlogenheid.

Je bent zelf ook universitair opgeleid. In hoeverre heeft dit bijgedragen aan je huidige carrière?
In mijn studie heb ik conceptueel leren denken. Dat is ook een voordeel in mijn huidige leven als fotograaf. Daarnaast vond ik de rechtenstudie een mooie, tamelijk filosofische studie.
Binnenkort worden de portretten van alumni en studenten tentoongesteld in het Paviljoen op campus Woudestein.

Wat zijn je verwachtingen?
Ik hoop dat de studenten zich door de portretten kunnen laten inspireren ter voorbereiding op hun eigen keuze. De diversiteit in mogelijkheden is groot, de studenten kunnen veel kanten op. Dat zie je ook terug in de alumni.

EUR Connect Video