Current facets (Pre-Master)

Bachelor studie-informatie channels

Op de hoogte blijven van bachelor studie-informatie? Er zijn nu drie informatie channels waarop je je kunt abonneren (Bachelor 1, 2 en 3).

Als je studie-informatie voor jouw specifieke bachelor studiejaar wil ontvangen dan zijn er vanaf dit collegejaar drie channels waarop je een abonnement kunt nemen:

1. SIN-Online Bachelor 1 - mail settings
  2. SIN-Online Bachelor 2 - mail settings
  3. SIN-Online Bachelor 3 - mail settings

Bachelor 1 en 2 studenten worden aan het begin van ieder studiejaar automatisch geabonneerd op de voor hen relevante bovenstaande channels. Voor het bachelor 3 channel is er geen automatisch abonneersysteem. Klik op bovenstaande link om je te abonneren op het bachelor 3 channel indien je bachelor 3 studie-informatie wilt ontvangen.

De standaard instelling is dat niet alle channel berichten gemaild worden, alleen belangrijke berichten. Wil je wel van elk bericht een e-mail ontvangen klik dan op de knop ‘Notification mail’ om de status te veranderen naar ‘Send me e-mail notifications for all messages’. Deze knop kun je vinden op de ‘Channel subscription’ pagina (zie de mail settings links in dit bericht).