Bint Advocaten | Secretaresse

Bint Advocaten is een in het centrum van Schiedam gevestigd advocatenkantoor dat zich richt op juridische bijstand aan particulieren en kleine ondernemers in de regio Rotterdam. Aan het kantoor zijn zes ervaren en betrokken advocaten verbonden, die zich richten op onder andere het familierecht, scheidingsbemiddeling, arbeidsrecht en ambtenarenrecht, sociaalzekerheidsrecht, strafrecht, huurrecht en letselschadezaken. Het kantoor staat naar de cliënt een persoonlijke benadering en maatwerk voor.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker(ster) die secretariële en ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de advocaten zal verrichten. Hieronder vallen onder meer het verzorgen van de inkomende en uitgaande correspondentie, agendabeheer, het maken van afspraken, het ontvangen van bezoekers, telefoonbehandeling en archiveren. Daarnaast vormt het uitwerken van dictaten met behulp van een dictafoon een belangrijk onderdeel van het takenpakket.

Bij voorkeur zijn wij op zoek naar studenten die de uitoefening van de functie willen combineren met hun studie. Wij denken dat het voor studenten een uitgelezen kans is om naast de studie reeds ervaring op te doen in het juridisch bedrijf in een prettige werkomgeving.

Het gaat om een functie met een tijdsbelasting van 2 dagen per week. Verder is een goede typevaardigheid van belang.
Ben je een representatieve, initiatiefrijke, flexibele en betrokken student die geïnteresseerd is in deze baan, stuur dan uiterlijk 9 februari 2018 je sollicitatie en CV naar info@bintadvocaten.nl. Heb je nog vragen dan kun je telefonisch contact opnemen met mr. K.J. Hoogerwerf.

Bint Advocaten
Lange Nieuwstraat 137