Blue Risk Specialty Insurances | Bijbaan/stage

Blue Risk Specialty Insurances is op korte termijn op zoek naar een student die als bijbaan/stage verzekeringsvoorwaarden van verschillende verzekeraars kan vergelijken.

Het gaat Blue Risk Specialty Insurances er om dat hun klanten (bedrijven en instellingen) sneller inzicht hebben in complexe materie, zodat er betere keuzes gemaakt kunnen worden tussen de verschillende offertes van verzekeraars. Tijdens de stage/bijbaan is er voldoende mogelijkheid om inzicht te krijgen welke partijen een rol spelen in het verzekeringsvak en wat zij hier aan bijdragen.

Blue Risk Specialty Insurances (www.bluerisk.eu) is een Rotterdamse verzekeringsmakelaar en is gespecialiseerd in Bestuurders- en Beroepsaansprakelijkheid en Cybercrime verzekeringen. Blue staat voor open, ruimte en vertrouwen. Blue Risk is opgericht vanuit de visie dat de risico’s van vandaag schreeuwen om een andere benadering. Sneller, duidelijker, effectiever. De huidige wereld verandert zo snel, dat alleen een specialist het bij kan houden. Want de kern van verzekeren blijft dat je van tevoren een goed idee hebt van de risico’s. Blue Risk combineert een jarenlange ervaring in de top van de verzekeringsbranche met het plezier, de energie en ambitie van een start-up. Kennis van de markt en de (on)mogelijkheden, een waardevol netwerk en een solide reputatie. Zodat we niet alleen specialist zijn in oplossingen, maar ook in de afwikkeli ng.

Indien je geïnteresseerd bent kun je contact opnemen met de heer (Frank) Van Akkerveeken.