Boeken Studielandschappen Polak beschikbaar in de Universiteitsbibliotheek

Vanwege de sluiting van het Polak gebouw is er op dit moment geen fysieke toegang tot de literatuur uit de studielandschappen. Dit duurt in ieder geval tot 26 september.

Van veel boeken hebben wij inmiddels een exemplaar in de UB en wij bieden jullie de mogelijkheid om eruit te kopiëren of te scannen. Dit is hoe het werkt:

• Check op de website https://eur.on.worldcat.org/list/18059934 of het gewenste boek in de UB beschikbaar is. Er is namelijk nog niet van elk boek een exemplaar aanwezig.
  • Indien het boek wel op de lijst staat dan kun je langskomen voor het maken van een kopie of scan. Let op: het is niet mogelijk om het boek voor een langere tijd in de bibliotheek in te zien. Wij bieden alleen een kopie/scan-service aan zodat we zoveel mogelijk studenten kunnen helpen.
  • Deze service bieden wij aan op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00
  • De ingang van de bibliotheek bevindt zich aan de Institutenlaan (straatniveau)
    Let op: Een mondkapje is verplicht in de UB.
  • Bij de ingang geef je aan dat je een kopie of scan wil maken van een boek uit het studielandschap. Van onze collega krijg je vervolgens meer informatie over de werkwijze in de bibliotheek.
  • Er kunnen maximaal 4 personen tegelijk van deze service gebruik maken.
  • Deze service is alleen beschikbaar op vertoon van een studentenkaart.

Vergelijk @count opleiding

• @title