Current facets (Pre-Master)

Data voorzorgsmaatregelen stroomonderbrekingen noordzijde campus

What’s to happen to the Tinbergen Building?

Voorafgaand aan de renovatie van het Tinbergen-gebouw worden de hoofdverdelers voor de energievoorziening in Tinbergen op een nieuwe locatie aangesloten. Lees wanneer de stroomonderbreking per gebouw plaatsvindt.

Zoals we al eerder meldden (zie MyEUR), worden voorafgaand aan de renovatie van Tinbergen building, de hoofdverdelers voor de energievoorziening in Tinbergen op een nieuwe locatie aangesloten. Hiermee samengaand kunnen asbest-saneringswerkzaamheden in de onderliggende kruipruimte/souterrain plaatsvinden. Daarnaast worden drie oude transformatoren vervangen. Dit raakt alle gebouwen aan de noordzijde van de campus, met uitzondering van Tinbergen Building zelf.

Spanning van elektriciteitsnet

Om de werkzaamheden rondom de oude transformatoren uit te kunnen voeren, moet de spanning van het elektriciteitsnet gehaald worden in de hieronder vermelden gebouwen.

Dit is voor korte duur, alleen als er zich problemen voordoen, kan het wat langer duren.

Voorzorgsmaatregelen

We vragen je voor de stroomonderbreking de benodigde voorzorgmaatregelen te treffen:

• Haal stekkers van opladers en lichte (keuken)apparatuur uit het stopcontact nadat de apparatuur is uitgeschakeld.

• Zet computers en printers uit en haal stekkers uit het (gewone) stopcontact. Apparatuur die aan blijft staan, moet daarna herstart worden. Computers uit, want het is niet goed als ze door de onderbreking abrupt worden afgesloten.
  • Haal of verplaats voedingsmiddelen en medicatie uit de koelkast.

Onderbreking per gebouw

Om de stroomonderbreking goed te kunnen coördineren, worden alle betrokken gebouwen gesloten voor medewerkers en studenten. Hieronder staat aangegeven wanneer de onderbreking per gebouw plaatsvindt.

Gebouw

Sportgebouw

Vrij. 17 augustus

Meer informatie

Naast algemene berichtgeving op de website, communiceren we bovenstaande informatie ook per gebouw aan contactpersonen.

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar campusunderconstruction@eur.nl.