De juiste keuze: ruim 50 bachelor 2 studenten maken kennis met minoraanbod

De juiste keuze: ruim 50 bachelor 2 studenten maken kennis

Afgelopen woensdag 26 april bood het MyFuture programma tweedejaarsstudenten de gelegenheid om zich breder en dieper te oriënteren op het minoraanbod van Erasmus School of Law. De minor is dé kans bij uitstek om verdiepende kennis, bijvoorbeeld met het oog op een master, op te doen of om kennis te maken met een nieuwe discipline.

Oud-studenten van de minoren en docenten verzorgden een korte voorlichting over ‘hun’ minor. Daarnaast verzorgde ESL-minorcoördinator Floor Beijer een presentatie over de praktische zaken rondom het zoeken van en inschrijven voor een minor. Daarbij stipte zij direct nog het belang aan van een weloverwogen keuze voor de minorperiode: het is immers de kans om een eigen draai aan je bacheloropleiding te geven.

Van 1 mei tot en met 31 mei 2017 kun je in Osiris Student je minorvoorkeuren indienen.

Voorlichting gemist of alles nog eens rustig nalezen? In de bijlage tref je de presentatie aan met daarin per minor een slide met praktische informatie. Voor verdere vragen kun je terecht op www.eur.nl/minor of je kunt contact opnemen met Floor Beijer via minor@law.eur.nl.

MyFuture - meimaand van de Arbeidsmarkt
In mei organiseert MyFuture de maand van de Arbeidsmarkt. Er staan verschillende interessante workshops gepland waarin je onder andere met alumni in gesprek kunt over de arbeidsmarkt en waarin je jezelf kunt ontwikkelen op het gebied van pitchen en presenteren. Het volledige aanbod vind je in de MyFuture app. Je kunt je ook via de app direct inschrijven.