De tijd is wederom voorbij gevlogen…

en momenteel zitten we alweer in de maand maart. Van een diner met Roland Berger tot de eerste bestuursinteresse borrel; er wordt weer veel georganiseerd.

Het hoogtepunt van de maand februari was de Landelijke Econometristen Dag (LED) 2017 die dit jaar plaatsvond in Utrecht. Meer dan 500 econometristen reisden af naar de Jaarbeurs om daar in contact te komen met verschillende bedrijven. Naast twee cases in de ochtend en middag vonden er ook een speciale editie van ‘De slimste mens’, een inspirerende speech van Timothy Prescott en een recruitment diner plaats.

Binnenkort vindt ook ons jaarlijkse actieve leden weekend plaats. Dit jaar zullen we met zijn allen naar het Frieslandse Gorredijk afreizen om hier te ontspannen in een grote boerderij. Wanneer we terugkomen in Rotterdam is het op dinsdag 7 maart tijd voor FAECTOR’s eerste darttoernooi. Ben jij de nieuwe Michael van Gerwen?

Natuurlijk kunnen de pijlen ook gericht worden op een positie binnen het 52ste bestuur der FAECTOR. Op woensdag 22 maart zullen wij een eerste bestuursinteresse borrel organiseren in ons stamcafé Concordia.

Verder zullen we op donderdag 16 maart een informatieborrel organiseren voor het FAECTOR Research Project. Dit project is bedoeld voor ambitieuze tweedejaars econometrie studenten en derdejaars BSc2 studenten. Voor meer informatie over dit project klik je hier.
Op 20 maart zullen we in Amsterdam dineren met Roland Berger. Hiervoor kun je je aanmelden tot 9 maart (alleen Nederlandstalige studenten). Ook geïnteresseerd in Capgemini, Milliman of PwC?
Op 3 april zullen we met hen dineren in restaurant In Den Rustwat. Tot slot zouden we graag willen aankondigen dat de cheerleaderoutfits uit de kast gehaald kunnen worden. Op dinsdagavond 4 april zullen we met een grote groep FAECTORianen het Kralingse Excelsior aanmoedigen tijdens de Eredivisiekraker Excelsior – FC Utrecht. Houd onze Facebook pagina goed in de gaten om niets te missen!

Meer informatie over FAECTOR kun je vinden op onze site www.faector.nl. Voor vacatures kijk je op www.econometrie.com. Eventuele vragen of opmerkingen kunnen gestuurd worden naar info@faector.nl. Alvast een fijn weekend en we hopen jullie te zien op onze activiteiten!