Brexit

Wat betekent de Brexit voor expats, vluchtelingen, studenten en andere burgers die regelmatig de Britse grens oversteken? Wat zijn de gevolgen van de Brexit voor de Nederlandse handel, economie en de zakenwereld? En hoe staat het er nu voor, met de Brexit-deals? Diverse wetenschappers van de Erasmus Universiteit Rotterdam bestuderen het vertrek van Groot-Brittannië uit de Europese Unie. Lees hier het laatste nieuws over ons onderzoek naar de Brexit of neem contact op met een van onze experts.

Nieuws over de Brexit

Onze Brexit-deskundigen

Onze studenten over de Brexit

How would you solve the Brexit puzzle?

Let's face it, Brexit has been become a complicated puzzle without an obvious solution. Patrick turned to this university's brain trust -you- to ask what needs to be done right now. And you have spoken: "Give up, or bring on that second referendum already!"

Geplaatst door Erasmus University Rotterdam op Vrijdag 18 januari 2019