Eurovisie Songfestival 2020

Erasmus Universiteit Rotterdam verwelkomt het Eurovisie Songfestival 2020. Op 12, 14 en 16 mei is Rotterdam het decor van het internationale evenement. Als universiteit kijken we er niet alleen naar uit als fans, maar ook als onderzoekers.

Deskundigen van EUR

• Portrait of Simone Driessen

Dr. (Simone) SMR Driessen

Een van de organisatoren van 'EURovision 2020', een wetenschappelijke conferentie over het Songfestival op Erasmus Universiteit Rotterdam.

Op Radio 5 gaf dr. Driessen uitleg over de conferentie.

• Portrait of Julian Schaap

Dr. (Julian) JCF Schaap

• Prof.dr. L.C.P.M. (Lucas) Meijs

Een ingezonden brief van de hoogleraar Strategische Filantropie en Vrijwilligerswerk over het Songfestival is op 9 december 2019 gepubliceerd in De Volkskrant: "Songfestival, prijs voor iedereen?"