EFR Business Week 2017 – Play to win

Vanaf eind januari staat de campus van de Erasmus Universiteit in het teken van de Erasmus Recruitment Days. Dit is het grootste universitaire recruitmentevenement van Europa. Ook dit jaar maken weer ongeveer 2500 studenten van dit evenement gebruik om kennis te maken met het bedrijfsleven.

In februari begint ook de promotieperiode van de EFR Business Week. Dit jaar vindt de 33ste EFR Business Week plaats, met als thema: “Play to win”. Alle evenementen van de Business Week zullen zich dus toespitsen op jouw definitie van winnen, en hoe je dit kunt verwezenlijken. Houd de site van de EFR Business Week in de gaten voor meer informatie over deelnemende bedrijven en sprekers. Op 19 januari organiseert de EFR Master Commissie een ‘Job Preparation Bootcamp’ voor ongeveer 40 master studenten. De dag bestaat uit informatie sessies over recruitment essentials zoals CV tips en een online assessment training. Ook zullen recruiters van ABN-AMRO een presentatie geven over de kracht van LinkedIn, het schrijven van een goede motivatiebrief en het geven van een memorabel interview. De dag zal eindigen met een professionele LinkedIn fotoshoot en een borrel. Meld je nu aan op de website!

EFR – Meet Your Ambition!

Voor vragen, opmerkingen, aanbevelingen en meer informatie kan je altijd mailen naar info@efr.nl.