EFR Business Week: Play to Win

Het programma van de EFR Business Week 2017 is bekend gemaakt! De EFR Business Week is een van de grootste en meest prestigieuze studentcongressen in Europa en vindt dit jaar plaats van 22 maart tot en met 4 april.

Op de World of Business, het openingscongres op 30 maart, zullen ook dit jaar weer bekende sprekers staan. Onder meer Arundhati Bhattacharya (voorzitter van de Bank of Inda), Michael van Praag (voorzitter van de KNVB) en Prinses Laurentien (oprichter van de Missing Chapter Foundation). De host van dit jaar is TV journalist Eelco Bosch.

De beste plek om succesvolle professionals te ontmoeten is het Conference Platform op de 44ste verdieping van de Deloitte Maastoren. In een interactieve setting kan je kennismaken en vragen stellen aan een diverse groep mensen waaronder ondernemers, CEO’s of bankiers.

Ook dit jaar is er de Business Week on Location. We zullen een bezoek brengen aan het hoofdkantoor van Google Europa in Dublin. Het idee van de Business Week on Location is om een kijkje te nemen op de meest inspirerende plekken ter wereld, waar je je tegelijkertijd kan oriënteren op een carrière na je studie. De Business Week on Location zal van 30 maart tot en met 1 april plaatsvinden.

Andere mogelijkheden om met bedrijven kennis te maken zijn er tijdens het Company Diner in de Shark Tank in Blijdorp (28 maart), de verschillende branch bootcamps en meerdere inhouse dagen. Naast inhouse dagen hebben we dit jaar ook ‘Meet the Company’ evenementen, waarbij je binnen een halve dag een bedrijf leert kennen. Zoals je ziet, is er genoeg te ontdekken tijdens de EFR Business Week. Opgeven voor de Business Week kan tot en met 3 maart op www.efr-businessweek.nl.

EFR – Meet Your Ambition!

Voor vragen, opmerkingen, aanbevelingen en meer informatie kan je altijd mailen naar info@efr.nl.