Current facets (Pre-Master)

EFR events in February

Zoals de meeste van jullie gezien hebben zijn de Erasmus Recruitment Days volop gaande. Na een spectaculaire opening zijn we ondertussen al halverwege deze twee fantastische weken!

17 februari is de deadline om je in te schrijven voor een fantastische reis naar Israël. Van 25 april tot 3 mei zullen in de omgeving van Jeruzalem en Tel-Aviv universiteiten en bedrijven bezocht worden. Ook bij de Dode Zee en Bethlehem zullen uitgebreid bezienswaardigheden worden bekeken. Meld je hier aan.

De EFR-Involve commissie organiseert, in samenwerking met de non-profit organisatie Healthy Entrepreneurs, een vrijwilligersproject waar studenten hun academische kennis kunnen inzetten om ontwikkelingslanden te helpen. Dit project is een kans voor bachelor 3 en masterstudenten om ervaring in verschillende aspecten van desk en veld onderzoek op te doen. Dit jaar zullen we het veldonderzoek in Uganda uitvoeren. Op donderdag 9 februari willen we je uitnodigen voor een informatieborrel in het paviljoen. Houd onze facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

Tenslotte zal op maandag 13 maart het EFR/EenVandaag lijsttrekkersdebat plaatsvinden. Het debat zal zich afspelen in de Aula van de universiteit en wordt live uitgezonden op Nederland 1. Tijdens het debat zullen Mark Rutte en Geert Wilders het tegen elkaar opnemen. Meer informatie over de kaartverkoop zal in de komende tijd op onze site en facebook bekend gemaakt worden.

EFR – Meet Your Ambition!

Voor vragen, opmerkingen, aanbevelingen en meer informatie kan je altijd mailen naar info@efr.nl.