Current facets (Pre-Master)

EFR presents: Transform Your World

De komende maand organiseert de EFR veel activiteiten voor zowel bachelor- als masterstudenten. Op 8 december zal de EFR sustainability summit ‘Transform Your World’ plaatsvinden, en natuurlijk zijn de inschrijvingen van de Erasmus Recruitment Days geopend. Kijk voor meer informatie over deze evenementen op www.efr.nl/transformyourworld en www.erasmusrecruitmentdays.nl.

De vakantie staat alweer bijna voor de deur en dat betekent de start van een nieuw jaar. Ook in het nieuwe jaar heeft de EFR veel activiteiten voor jou. Neem een kijkje op de website en ontdek wat de EFR jou allemaal te bieden heeft.

De EFR wenst alle studenten veel succes met de tentamens, een prettige vakantie en fijne feestdagen!

EFR – Meet Your Ambition!

Voor vragen, opmerkingen, aanbevelingen en meer informatie kan je altijd mailen naar info@efr.nl.