Erasmus School of Law

EFS | student-assistent

EFS, Erasmus University Rotterdam is per direct op zoek naar een nieuwe student-assistent. Het betreft een functie van ongeveer zestien uur per week, afhankelijk van de periode.

Korte functieomschrijving:

EFS verzorgt drie Post-Master opleidingen, een Top-Level Seminar en een aantal seminars per jaar. Als student-assistent van EFS ben je bezig met de organisatie van de Post-Master opleidingen en de seminars en heb je contact met deelnemers en de docenten. De werkzaamheden zijn flexibel en goed te combineren met je studie. Voor meer informatie over EFS, zie de website: http://www.europesefiscalestudies.nl/.

Beschik jij (bij voorkeur 2e jaar Bachelor student) over goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal en ben je geïnteresseerd in een leuke en leerzame bijbaan op de universiteit, stuur dan je CV met motivatie naar Wendelyn van der Knoop: vanderknoop@ese.eur.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de student-assistenten: Constantijn Verhaeren (verhaeren@ese.eur.nl) en Thom Sigtermans (sigtermans@ese.eur.nl).