Erasmus Parking Plaza blijft uit voorzorg gesloten

De 'Erasmus Parking Plaza' parkeergarage blijft voorlopig voor nader onderzoek gesloten. Na de eerste onderzoeken is de parkeergarage veilig bevonden. Om een aantal zaken uit te sluiten worden er vervolgonderzoeken verricht. Uit de vervolgonderzoeken moet blijken welke maatregelen nodig zijn om de parkeergarage weer in gebruik te kunnen nemen. Het plein (Plaza) boven de parkeergarage blijft voor voetgangers en fietsers toegankelijk.

Parkeergarage Mandeville Building 24/7 geopend

Medewerkers, studenten en bezoekers van de EUR kunnen hun auto in de parkeergarage Mandeville Building parkeren. De parkeergarage Mandeville Building is vanaf vrijdag 11 december 24/7 toegankelijk en dus ook in het weekend en feestdagen geopend.

Meer informatie

Voor al uw vragen over parkeren op Campus Woudestein kunt u contact opnemen met:

• De meldkamer van de Erasmus Universiteit Rotterdam: 010 408 1035

Voor al uw persgerelateerde vragen kunt u contact opnemen met:

• Rateb Abawi, Sr. Woordvoerder bij de Erasmus Universiteit RotterdamRateb.abawi@eur.nl, 06 3649 5419