Erasmus Parking Plaza vanaf 18 januari weer open

De 'Erasmus Parking Plaza' parkeergarage mag weer open. De garage werd op 9 december 2020 gesloten omdat er een scheur in het beton van het plafond was ontstaan. Na de eerste onderzoeken was de parkeergarage veilig bevonden. Om een aantal zaken uit te sluiten is er vervolgonderzoek verricht en hieruit blijkt dat de parkeergarage weer veilig in gebruik genomen kan worden. Medewerkers, studenten en bezoekers van de EUR kunnen daarom vanaf 18 januari hun auto weer in de 'Erasmus Parking Plaza' parkeergarage parkeren.

Herstelwerkzaamheden en monitoring

De komende periode zullen de herstelwerkzaamheden starten. De gescheurde kanaalplaat wordt plaatselijk constructief hersteld en daarom blijft gedurende de werkzaamheden de kanaalplaat tijdelijk ondersteund. De omgeving rondom de gescheurde kanaalplaat wordt voor de werkzaamheden ook afgezet. Daarnaast zal de constructie van de parkeergarage regelmatig gemonitord worden.

Parkeergarage Mandeville gesloten

Aangezien de Erasmus Parking Plaza parkeergarage weer in gebruik genomen kan worden, gaat de parkeergarage Mandeville Building vanaf maandag 18 januari weer sluiten. Met 1000 plaatsen biedt de Erasmus Parking Plaza parkeergarage voldoende parkeermogelijkheden op de campus.

Meer informatie

Voor al uw vragen over parkeren op Campus Woudestein kunt u contact opnemen met de meldkamer van de Erasmus Universiteit Rotterdam: 010 408 1035.

Voor al uw persgerelateerde vragen kunt u contact opnemen met: Rateb Abawi, Sr. Woordvoerder bij de Erasmus Universiteit Rotterdam, Rateb.abawi@eur.nl, 06 3649 5419.

Vergelijk @count opleiding

• @title