Current facets (Pre-Master)

Expositie renovatie Universiteitsbibliotheek

Het voorlopig ontwerp voor de renovatie van de UB is klaar. Van woensdag 22 oktober tot en met vrijdag 7 november kunnen medewerkers, studenten en bezoekers een eerste indruk krijgen van de geplande transformatie van de bibliotheek.

Op maandag 27 oktober, tussen 12:30 en 14:30, waren architect Jef van den Putte en het ontwerpteam aanwezig om de plannen toe te lichten en vragen te beantwoorden.

Niet in de gelegenheid om naar de inloopmiddag te komen? Stel uw vraag of deel uw mening via het online formulier en we nemen contact met u op.

De renovatie van de UB

De Universiteitsbibliotheek wordt gerenoveerd om klaar te zijn voor de toekomst en om aan te sluiten bij de huidige manier van studeren en werken. De UB wordt lichter, ruimer en transparanter. Inclusief 900 goed uitgeruste, moderne studieplekken en een nieuwe entree aan de Institutenlaan. Voor de renovatie werken samen: combinatie ABT– jefvandenputte architectuur, Campus in Ontwikkeling, de Universiteitsbibliotheek en het Erasmus Facilitair Bedrijf.

De renovatie start in september 2015 en loopt t/m december 2016. Om de dienstverlening tijdens deze verbouwperiode te continueren, zal de UB tijdelijk elders op de campus (Polak en V gebouw) gehuisvest worden. In februari 2017 gaat de vernieuwde UB open.

Voor meer info: Campus in Ontwikkeling

Expositie: 22 oktober – 7 november