FAECTOR

De eerste maand van het nieuwe jaar zit erop en FAECTOR begon het nieuwe jaar met een scala aan sociale en carrièregerichte evenementen. Februari zal iets rustiger zijn, maar het grootste landelijke evenement voor econometristen, de Landelijke Econometristen Dag, zal wel in deze maand plaatsvinden.

Januari was weer eens een drukke maand. Zo gingen we onder andere op wintersport met 54 econometristen, is het FAECTOR Excellence Programme begonnen, hadden we het speeddate evenement Find Your Match in samenwerking met 11 bedrijven, en tot slot was er het Interfaculty Gala samen met ACE>, Cedo Nulli, FMBG, In Duplo en MAEUR.

Ook zijn afgelopen week de nieuwe commissieleden voor de nieuwe commissies bekend geworden. Vanavond zullen de nieuwe commissies kennis maken met de ‘oude’ commissies onder het genot van een heerlijke borrel in stamkroeg Concordia.

Aanstaande woensdag 8 februari zal een groot aantal ouderejaars leden van FAECTOR afreizen naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de Landelijke Econometristen Dag 2017 (LED). Met meer dan 40 deelnemende bedrijven actief in verschillende gebieden is dit het grootste recruitment evenement voor econometristen. De dag zal eindigen met een groot feest en voor de mensen die tot in de vroege uurtjes door willen gaan is er accommodatie geregeld. Meer informatie is te vinden op www.leditbeyourday.nl.

In verband met alle tentamens zal de rest van februari erg rustig zijn, wat betreft onze evenementen. Aansluitend aan de tentamens gaan we met alle actieve leden een weekend weg om elkaar beter te leren kennen.

Dit jaar is de bestemming van de jaarlijkse zeer populaire City Trip het prachtige Praag. Na de tentamens van blok 3 gaan zestig leden van FAECTOR naar de stad die beroemd is voor haar architectuur en goedkope biertjes. De City Trip zit gewoonlijk vol binnen een minuut, dus zorg ervoor dat je op tijd klaar zit achter je computer! De inschrijving zal aanstaande maandag (6 februari) om 15:51 uur openen. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie over FAECTOR kun je vinden op onze site www.faector.nl. Voor vacatures kijk je op www.econometrie.com. Eventuele vragen of opmerkingen kunnen gestuurd worden naar info@faector.nl.